Recensies

Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede zorgen, ik heb jullie maar een keer gezien maar het voelt/ lijkt alsof jullie ‘met liefde en respect’ het huis van mijn ouders hebben leeggehaald. Jullie fanclub heeft inmiddels ook een dependance in Amsterdam, Twente en Hongkong (mijn zussen en ik) , dus als jullie ooit nog eens willen uitbreiden buiten Leidschendam dan kunnen we daar ook reclame voor jullie maken…
Met vriendelijke groet,
Danielle Klaassen


De boedelzusters Jet & Froukje hebben ons -ik overdrijf deze keer niet- in een voor ons nogal kritische periode met veel empathie en praktische hulp over grote hobbels heen geholpen. Wij zijn bepaald geen getrainde verhuizers en zouden waarschijnlijk in een psychiatrische inrichting zijn beland als Jet niet alleen als een soort ‘verhuistherapeute’ onze paniek-aanvallen had bezworen, maar ook de regie had overgenomen. Onze nieuwe woonruimte werd de helft kleiner, dus er moest van veel zaken afscheid worden genomen. Jet, en later Froukje, hebben dat rouwproces bewonderenswaardig aangevoeld & begeleid. Van harte aanbevolen !
Hilke Habermann & Han Heemskerk
Den Haag, 12 april 2019


Na het overlijden van mijn man besloot ik kleiner te gaan wonen. Er was enorm veel op te ruimen: van een flink herenhuis naar een een-persoons huisje. De boedelzusters hebben mij fantastisch geholpen. De hele gang van zaken goed doorgesproken, veel steun en heel plezierige wijze van werken. Hulp ook bij verkoop van spullen. Het hele traject heeft mij op deze manier veel stress gescheeld en maakte dat ik aandacht aan mijn nieuwe woning kon schenken, terwijl in het oude huis alles op rolletjes liep. Chapeau!!!
Rineke Rust


Na de ontruiming van het appartement waar mijn tante decennia had gewoond, schreef ik aan de Boedelzusters: ‘Heel veel dank voor al jullie inspanningen, flexibiliteit en betrokkenheid: het is allemaal voorbeeldig verlopen.’ En dat is zo. Niets ging op de automatische piloot, mensen en spullen werden met evenveel zorg behandeld en geen moeite was teveel. Ik zou de Boedelzusters onmiddellijk bij iedereen aanbevelen.


“Ik ben heel blij dat de Boedelzusters mij hebben geholpen met de ontruiming van het huis van mijn tante! Ze hebben me heel veel werk uit handen genomen. Het was ontzettend fijn dat de Boedelzusters het precies zo deden als ik het zelf had willen doen: met veel zorg voor alle spullen en een selectie van alles wat belangrijk en persoonlijk is zoals alle foto’s, kostbaarheden en lieve herinneringen.Ook de familie is ontzettend blij dat dit allemaal zo zorgvuldig en prettig is gebeurd. Ik raad iedereen aan om hen op zulke momenten in te schakelen!”


 Een 10 voor De Boedelzusters.
Het huis in Den Haag van mijn overleden moeder is servicegericht, snel en efficiënt leeggehaald. De Boedelzusters dachten mee, bedachten oplossingen en waren duidelijk ervaren in dit werk. Daarnaast zijn De Boedelzusters erg aardig en door en door betrouwbaar.
Ik ben aangenaam verrast dat deze nare klus zo goed is verlopen. Ik kan De Boedelzusters dan ook zeker aan een ieder aanraden.
Marijke Weisglas,
Amsterdam


De respectvolle oplossing voor ontruiming van de ouderlijke woning : letterlijk alles wordt door de Boedelzusters heel zorgvuldig uitgezocht, opgeruimd en geselecteerd op mogelijkheden voor hergebruik.
Er is regelmatig overleg en ook tijd voor een fijn gesprek: een mooie manier om een tijdperk af te sluiten.
Het huis is uiteindelijk prachtig leeg en schoon: klaar voor overdracht aan de nieuwe bewoners.

Kortom een hele zorg minder in een drukke en moeilijke periode: echt zeer aan te raden !

F.S.  te Delft
Een klus waar ik ontzettend tegenop heb gezien en mij waarschijnlijk maanden gekost zou hebben, hebben de Boedelzusters binnen drie weken geklaard. En hoe!
De eengezinswoning van mijn ouders stond vol met 40 jaar aan spullen en administratie.
De Boedelzusters zijn heel gestructureerd aan de slag gegaan en hebben de klus op een integere manier volbracht.
Ik kon de inboedel van mijn ouders met een gerust hart aan de Boedelzusters overlaten. Zij hebben de inboedel gesorteerd; spullen waarvan zij vermoedden dat ik deze zou willen bewaren, hebben zij apart gehouden. Voor het overige, hebben zij de inboedel ofwel doorverkocht via Marktplaats, ofwel aan de Kringloop gedoneerd of weggegooid en afgevoerd.
Naast het leegruimen van de woning, hebben de Boedelzusters de woning in de originele staat teruggebracht. Zij hebben al het behang en de vloerbedekking verwijderd, gaten in de muren gedicht en de woning schoon opgeleverd aan de makelaar.

Na het overlijden van mijn tante kreeg ik naast het verwerken van het verlies van een dierbaar mens een enorme last op mijn schouders gelegd.
Ik was haar enige familie en dat betekende dat ik haar hele nalatenschap in mijn eentje moest afwikkelen.
Ik heb een spierziekte en woonde anderhalf uur reizen bij haar vandaan en ik dreigde er aan onderdoor te gaan.
En toen geschiedde er een wonder:
De boedelzusters kwamen op mijn pad en ze hebben me geweldig geholpen.
Ik kon het leegruimen van mijn tantes huis in vol vertrouwen in hun handen leggen.
Heldere afspraken, goed overleg, leuke en sympathieke oplossingen en uitkomsten.
In plaats van eraan te bezwijken ben ik er redelijk lichtvoetig doorheen gekomen.
Ik denk er nu met genoegen aan terug, dat had ik nooit zo bedacht.
Ik raad de boedelzusters van harte aan en zeg hierbij nogmaals:
Hartelijk dank!
Marlouk Alders

‘De Boedelzusters hebben mij fantastisch geholpen met het leegruimen van mijn moeders 5 kamer appartement.
De Boedelzusters zorgen voor de praktische invulling van een toch wel emotionele klus. Zij hebben mij een hoop werk uit handen genomen en de zaken perfect afgehandeld.
Ze komen hun afspraken na en zorgen dat de klus geklaard wordt.
Naast praktisch gaan zij ook met gevoel en respect te werk. Tevens hebben zij door hun ervaring en achtergrond kijk op de waarde van zaken. Hierdoor hebben sommige spullen een tweede leven gekregen bij liefhebbers. Spullen die ik als leek bij het afval had gezet!
De samenwerking met de Boedelzusters was voor mij naast heel nuttig ook gewoon heel gezellig! Dit maakte het voor mij allemaal een stuk dragelijker!
Ik ben ze dan ook zeer dankbaar voor hun ondersteuning op alle gebieden.
Eline Timmermans-Walhain
Februari 2015


Het is geen eenvoudige klus om een huis van drie verdiepingen na 40 jaar te ontruimen en de inboedel aan te passen aan een veel kleinere woning.
Het was voor mij dan ook een hele opluchting dat ik met de boedelzusters kon overleggen en een deel van de afhandeling aan hen kon overlaten. Niet alleen hielpen ze overtollig meubilair elders onder te brengen, ook wisten ze een en ander door te verkopen.
Bij de slotopruiming na de eigenlijke verhuizing toverden ze bovendien nog verloren gewaande bezittingen tevoorschijn uit duistere hoekjes, van achter het behang en onder het vloerkleed.
Hun plezierige aanwezigheid heeft de ingrijpende operatie aanmerkelijk verlicht.
Els Vetter


Graag wil ik jullie “Boedelzusters”, hartelijk bedanken voor het leeghalen en opruimen van het huis van mijn ouders.
Ik was al in contact met jullie gekomen via het huis van mijn tante van 91 in Voorburg waarvan ook het huis leeg moest.
De prettige en zeer ontspannen werkwijze heeft mij ten zeerste aangesproken. Ook de eerlijke en integere wijze van werken was zeer prettig. Het echt helemaal leeg halen van een woning is toch altijd een zeer lastige klus waarbij soms ook emoties mee spreken.
Nadat dit door jullie was gedaan zag het er keurig uit en de spullen die nog waarde hadden hebben jullie op een zeer goede wijze verwerkt in de eindfactuur.
Als er nog mensen in mijn omgeving zijn die het huis van hun ouders moeten opruimen dan kan ik jullie ten harte aanbevelen.
Bedankt voor de prettige samenwerking.


Een mens zoekt soms een schaap met vijf poten, ze zijn zeer schaars.
Ik zocht er ook vaak naar, maar vinden… hola.
Tot mijn grote verbazing kwamen laatst in een droom 2 schapen met
ieder zes poten tevoorschijn.
En, geloof het of niet, ik ontdekte diezelfde dag een aankondiging van
de Boedelzusters. Boedelzusters ??? Boedelzusters en schapen met
zes poten, wat hebben die met elkaar te maken ??
Ik kan heel kort zijn: lees bovenstaande recensies en u ontdekt, dat die
bijzondere schapen de enige echte boedelzusters zijn.
Ik heb het zelf ook ervaren, er zijn geen beteren.
Ik dank ze heel hartelijk voor hun voortreffelijke hulp !
An Vellenga-Bergsma

 

“Ik ben ontzettend blij dat ik de Boedelzusters heb gevonden! Zij hebben mij geholpen bij het leegruimen van de flat van mijn overleden oma. Het was een verademing om dit helemaal aan de Boedelzusters over te kunnen laten, in tijden waarin al zo veel andere dingen geregeld moeten worden. Ik voelde me echt in veilige en goede handen. Ik kan daarom de Boedelzusters van harte aanbevelen!”
Monica te Amsterdam

 

Staat u voor de beslissing van een verhuizing naar een andere woning en/of bejaardenwoning en staat u er alleen voor ?
Welnu bel nummer 06-12820895 of 06-10747700 en maak een afspraak met de Boedelzusters uit Voorburg. Zij nemen u graag het werk van verhuizing en ontruiming uit handen en mijn ervaring heeft geleerd dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt met liefde en plezier.
Wat een uitkomst !!!
Vraag de folder aan
Mevrouw J.P.M. van der Wiel-Knaapen

 

“Geweldig geholpen door de Boedelzusters bij het uitzoeken van oud familiebezit. Op een vakkundige (en gezellige) manier werd de beoordeeld wat naar veilinghuis, kringloop of vuilnisbak kon. De zusters beschikken over handige contacten m.b.t waardebepalingen, verkoop of het opknappen van de spullen. Ben erg blij met ze, ook voor de begeleiding in het maken van keuzes wat te bewaren en wat te verkopen. Goed stel, die Boedelzusters!”
Inge Stakman

 

“Vanwege een erfenis kreeg ik een complete inboedel van een oude tante uit Monaco. Ondanks dat we in Monaco zeker 100 grote vuilniszakken hadden weggegooid kwam er een vrachtwagen met dozen naar Nederland. In de dozen zaten mooie antieke stukken maar ook heel veel huishoudelijke spulletjes en boeken. Ik heb de hulp ingeroepen van de Boedelzusters en dit was een hele goede beslissing. In een snel tempo maar zeer zorgvuldig is alles uitgezocht. Spullen naar de veiling, de Slegte, de Kringloopwinkel en allerlei andere adresjes. Alles werd geregeld en dit op zeer integere en zorgvuldige wijze. Ik ben heel blij dat dit zo is gegaan en kan de boedelzusters van harte aanbevelen.”
Anneke Sanderse

 

“Als bewindvoerder heb ik regelmatig te maken met cliënten die niet in staat zijn hun eigen verhuizing te organiseren. Cliënten die na soms decennia ergens gewoond te hebben, vaak van het ene op het andere moment, hun vertrouwde omgeving moeten verlaten om naar een verzorgingshuis te verhuizen . In de nieuwe omgeving blijkt veelal slechts ruimte te zijn voor kleding en een paar dierbare herinneringen. Een moment bij uitstek -zo is gebleken- om de Boedelzusters in te schakelen. De Boedelzusters gingen integer maar ook buitengewoon doortastend te werk. Een gelukkige cliënt was telkens het resultaat. In de nieuwe en onbekende woonomgeving bleken de met zorg uitgezochte persoonlijke bezittingen van grote waarde. Administratie en boekhouding werden zorgvuldig geselecteerd, gefiled en aan bewindvoerder overgedragen. De woningbouwvereniging die tijdens de inspectieronde een forse offerte gemaakt had voor het geval de woning in de toenmalige staat opgeleverd zou worden, bleek bij de eindoplevering aangenaam verrast: zij troffen een keurige, lege, schone woning aan, zelfs de gaten in de muur waren gedicht. Zodanig dat er uiteindelijk nauwelijks of geen kosten in rekening gebracht werden waardoor het inschakelen van de Boedelzusters ook nog kostenbesparend bleek te zijn. Bij een volgende zaak zal ik met veel plezier en overtuiging de Boedelzusters weer inschakelen.”
Lot Bewindvoering