Ga naar de inhoud

Wat doen wij?

Verhuizing

U gaat verhuizen

U gaat verhuizen maar u ziet er als een berg tegenop… wij helpen u om keuzes te maken en begeleiden het hele proces.

Ons uitgangspunt is altijd “wat gaat er mee”. Samen met u zoeken we de kleding, schoenen, serviezen, boeken, keukenspul, meubels kortom van alles uit.  Wij vragen offertes aan bij verhuisbedrijven en zorgen voor praktische zaken zoals verhuisdozen en inpakpapier. Op de dag van de verhuizing zijn wij in het oude en nieuwe huis aanwezig om alles in goede banen te leiden. Als u dit wilt dan pakken wij in uw nieuwe huis alles (samen met u) uit en maken het gezellig. Dan gaan we aan de slag in uw oude huis.

Wij ruimen alles op, vinden een nieuwe bestemming voor uw overgebleven spullen en zorgen ervoor dat uw oude huis netjes en schoon wordt achtergelaten.

Verhuizing Boedelzusters

“Na het overlijden van mijn man besloot ik kleiner te gaan wonen. Er was enorm veel op te ruimen: van een flink herenhuis naar een eenpersoons huisje. De Boedelzusters hebben mij fantastisch geholpen. De hele gang van zaken goed doorgesproken, veel steun en heel plezierige wijze van werken. Hulp ook bij verkoop van spullen. Het hele traject heeft mij op deze manier veel stress gescheeld en maakte dat ik aandacht aan mijn nieuwe woning kon schenken, terwijl in het oude huis alles op rolletjes liep. Chapeau!!!”

Heeft u interesse?

Neem hier contact op!