Ga naar de inhoud

Wat kost het?

Werkwijze en kosten

Werkwijze

De dienstverlening van de Boedelzusters is maatwerk want iedere situatie is anders. Wij gaan als volgt te werk :

  1. Eerst komen wij langs om te zien wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn.
  2. Afhankelijk van het soort opdracht werken wij op uurbasis of geven wij een totaalprijs voor het gehele of gedeeltelijke project.
  3. Daarnaast maken we een zo accuraat mogelijke schatting van aanvullende kosten van diensten door derden (bijvoorbeeld verhuizers, taxateurs, huur container, stortkosten).
  4. Na goedkeuring van de offerte ontvangt u een contract, onze algemene- en verkoopvoorwaarden, eventueel een plan van aanpak en een tijdsplanning.
  5. En vervolgens gaan wij met veel plezier aan het werk.

Kosten

De Boedelzusters werken met een uurtarief van € 45,00 per persoon inclusief BTW. Wij werken graag zo transparant mogelijk en daarom worden alle kosten van diensten door derden rechtstreeks aan u doorberekend en alle eventuele opbrengsten (veiling, verkoop) komen u ook volledig ten goede.

Buiten ons werkgebied:
Buiten ons directe werkgebied bereken wij een kilometervergoeding van € 0,25 per km.

“Bij de slotopruiming na de eigenlijke verhuizing toverden ze bovendien nog verloren gewaande bezittingen tevoorschijn uit duistere hoekjes, van achter het behang en onder het vloerkleed. Hun plezierige aanwezigheid heeft de ingrijpende operatie aanmerkelijk verlicht.”

Heeft u interesse?

Neem hier contact op!